Набір бритв MUEHLE S 93 H 47 F SOPHIST

(Артикул:10085941)
Набір бритв MUEHLE S 93 H 47 F SOPHIST
Наявність: На складі
Товар у наявностi
Muehle Виробник: Muehle
13 908 грн.

Опис Набір бритв MUEHLE S 93 H 47 F SOPHIST

Набір для гоління MUEHLE S 93 H 47 F входить в одну з найпрестижніших колекцій від відомого виробника з Німеччини, SOPHIST. Набір складається із 4-х предметів. До нього входить:

  • станок, сумісний із картриджами від Gillette®, їхньою останньою розробкою - Gillette® Fusion;
  • помазок для гоління, з ворсом з борсука, тип ворсу - silvertip, діаметр вузла пензля 23 мм.;
  • стенд металевий, хромований;
  • захисна кришка для бритв Gillette® Fusion™.

Матеріал ручок станка та помазка - ironwood (залізне дерево), із хромованими металевими елементами.

Назва говорить сама за себе: залізне дерево – одне з найтвердіших у світі. Його надзвичайно висока щільність робить його неймовірно міцним, а темно-коричневий колір у поєднанні з дрібним зерном гарантує шовковистий та блискучий вигляд. Будь ласка, зверніть увагу, що це натуральний продукт і що можливі колірні варіації та різні зерна. Приклади можна побачити на фотографіях. Деревина обробляється маслом і ретельно полірується до блиску, в результаті виходить мерехтлива водостійка поверхня, що вигідно підкреслює фактурну зернистість матеріалу. Хромована основа створює відмінний контраст з дерев'яною основою ручки та забезпечує зручний хват у місці звуження.

Без хрому світ втратив би свій блиск. В аксесуарах для класичного вологого гоління він демонструє свої найкращі якості: матеріал корозійно-стійкий, дуже довговічний і має розкішний блиск, що манить.

Тип ворсу помазка - silvertip (срібний борсук). Серед знавців срібний борсук вважається вершиною якості: для цих, зроблених вручну, пензлів для гоління використовуються тільки найкращі, ретельно підібрані волоски борсука з його шийної частини. Цей дорогоцінний природний матеріал особливо м'який та гнучкий.

Дрібне, конічно звужене волосся має здатність утримувати велику кількість води і виробляти щільну, вершкову піну. Ще однією ознакою якості є чорна смуга, що проходить горизонтально через переважно сріблясте блискуче волосся. Цей преміальний продукт виробляється з використанням історичних інструментів у ремісничій процедурі, освоєній лише кількома фахівцями по всьому світу. Напівкругла форма головки щітки створюється вручну при зв'язуванні кисті. Тому тонкі наконечники не вимагають обрізки, а м'якість волосся зберігається.

Протягом багатьох поколінь безпечна бритва розглядалася як стильна класика, що забезпечує якісне гоління. Завдяки його перевагам перед іншими видами станків багато чоловіків віддають перевагу саме такому типу бритви. Гоління гоління даної моделі станка - Closed Comb (закритий гребінь). На відміну від сучасних систем для гоління, головка безпечної бритви не рухається. Леза змінюються відкручуванням кришки головки. Їх можна купити як у нас, так і у роздрібній торгівлі. Ми рекомендуємо леза для гоління Muehle, які ідеально підходять для безпечних бритв.

Вироблено у Німеччині.

13 908 грн.

Відгуки Набір бритв MUEHLE S 93 H 47 F SOPHIST

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 

Доставка Нова пошта - 75 грн. / безкоштовно вiд 1500 грн.

Доставка Укрпошта - 35 грн. безкоштовно вiд 500 грн.

Кур'єр по Києву або Днiпру - 125 грн. безкоштовно вiд 2000 грн.

  • Оплата післяплатою (за тарифами "Нової Пошти").
  • Онлайн-оплата картою через платіжний сервіс WayForPay.
  • Оплата на картку ПриватБанку (без комісії).
  • Оплата готівкою кур'єру (без комісії).
Переваги
Кращі світові бренди
Кращі світові бренди
Виключно оригінальна продукція
Виключно оригінальна продукція
Швидка доставка
Швидка доставка від 24 до 72 годин
Офіційний дистриб'ютор
Офіційний дистриб'ютор
Підписка

Підпишіться і дізнавайтеся першими про розпродажі і корисні новини!