Лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Steam Punk, 100 мл

(Артикул:10086200)
Лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Steam Punk, 100 мл
Наявність: На складі
Товар у наявностi
Pan Drwal Виробник: Pan Drwal
445 грн.

Опис Лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Steam Punk, 100 мл

Як і всі інші засоби з лінійки Steam Punk, лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Steam Punk розроблявся за участю обдарованого майстра берберської справи Адама Шульца. Цей чудовий засіб забезпечує відчуття максимального комфорту після виснажливої для шкіри процедури гоління. Його виразний істинно чоловічий аромат стане ідеальним доповненням образу будь-якого джентльмена.

ПРИЗНАЧЕННЯ
Лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Steam Punk заспокоює роздратовану агресивним ковзанням бритви шкіру, освіжає та тонізує обличчя, а також обдаровує шикарним стійким ароматом, гідним шикарного чоловіка.

ОПИС ТОВАРУ
Ароматну композицію цього неперевершеного лосьйону після гоління розкривають верхні ноти шипру – запашного, але стриманого поєднання дубового моху та бергамоту. Серце аромату – це мікс лаванди, кориці, гвоздики, мускатного горіха, кардамону та чорного перцю. Базові ноти – кедр та пачулі. Джерелом натхнення для цього запаху стала естетика індустріалізації та фантазії на тему життя у світі парових двигунів.

Лосьйон розливається у стильні скляні флакони, прикрашені крутим хаотичним орнаментом із труб, болтів, спіральних ламп розжарювання тощо. Виглядає це незвично та дуже тематично. Подібним принтом прикрашена і картонна коробка, в якій продається лосьйон. До речі, саме в такому вигляді цей топовий засіб після гоління можна піднести як подарунок. Будь-який чоловік буде в захваті від такого сюрпризу.

Лосьйон пройшов усі дерматологічні тестування. Він не містить парафіну, силіконових олій, штучних барвників чи шкідливих консервантів. Засіб не містить і компонентів тваринного походження, а також не тестується на тваринах, тому він абсолютно прийнятний для веганів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Засіб потрібно нанести на шкіру обличчя та шию відразу після гоління. Промокнути обличчя сухим рушником.

СКЛАД: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Evernia Furfuracea Extract, Evernia Prunastri Extract, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool.

445 грн.

Відгуки Лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Steam Punk, 100 мл

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 

Доставка Нова пошта - 75 грн. / безкоштовно вiд 1500 грн.

Доставка Укрпошта - 35 грн. безкоштовно вiд 500 грн.

Кур'єр по Києву або Днiпру - 125 грн. безкоштовно вiд 2000 грн.

  • Оплата післяплатою (за тарифами "Нової Пошти").
  • Онлайн-оплата картою через платіжний сервіс WayForPay.
  • Оплата на картку ПриватБанку (без комісії).
  • Оплата готівкою кур'єру (без комісії).
Переваги
Кращі світові бренди
Кращі світові бренди
Виключно оригінальна продукція
Виключно оригінальна продукція
Швидка доставка
Швидка доставка від 24 до 72 годин
Офіційний дистриб'ютор
Офіційний дистриб'ютор
Підписка

Підпишіться і дізнавайтеся першими про розпродажі і корисні новини!