Лосьйон після гоління Pan Drwal Bulleit Bourbon 100 мл

(Артикул:10086214)
Лосьйон після гоління Pan Drwal Bulleit Bourbon 100 мл
Наявність: На складі
Товар у наявностi
Pan Drwal Виробник: Pan Drwal
440 грн.

Опис Лосьйон після гоління Pan Drwal Bulleit Bourbon 100 мл

Лосьйон після гоління Pan Drwal Aftershave Bulleit Bourbon – це виготовлений власноруч шикарний засіб для обробки шкіри після гоління. Для створення цього лосьйону команда спеціалістів Pan Drwal об'єдналася з виробниками бурбону Bulleit – одного з найкращих представників традиційного американського напою.

ПРИЗНАЧЕННЯ
Лосьйон Pan Drwal Aftershave Bulleit Bourbon створений для забезпечення відчуття райського комфорту після виснажливої для шкіри процедури видалення щетини. Засіб заспокоює подразнену шкіру, чудово освіжає та збагачує образ чоловіка бездоганним ароматом, заснований на ароматі бурбона Bulleit.

ОПИС ТОВАРУ
Розробляючи рецепт лосьйону Bulleit Bourbon, хлопці з Pan Drwal приділили багато уваги деталям, щоб зробити засіб максимально схожим на справжній американський віскі. Дизайн та форма пляшки, контрастний помаранчевий колір рідини, аромат і навіть криво наклеєна етикетка – все це виглядає та пахне так, наче перед нами не лосьйон, а пляшка оригінального елітного бурбона.

Ароматну композицію формують грамотно збалансовані нотки солодкої карамелі, соковитого апельсина, чорного перцю та паприки. Цей запашний мікс миттєво переносить кудись у глухий кут штату Кентуккі, на ганок справжнього ковбойського ранчо, де так приємно помилуватися заходом сонця після втомливого дня і насолодитися бездоганним смаком бурбона Bulleit.

Зазначимо, що лосьйон Pan Drwal Aftershave Bulleit Bourbon гідно витримав усі дерматологічні тестування, тому в його якості та безпеці можна не сумніватися. Засіб не містить силікону, парафіну, штучних барвників чи консервантів. У той же час продукт не тестується на тваринах та позбавлений інгредієнтів тваринного походження, тому ідеально підходить чоловікам, які дотримуються веганського способу життя.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Нанести лосьйон Pan Drwal Aftershave Bulleit Bourbon на обличчя та шкіру після процедури гоління. Засіб швидко вбирається у шкіру, тому змивати його не потрібно. Після використання слід промокнути обличчя сухим рушником.

СКЛАД: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone.

440 грн.

Відгуки Лосьйон після гоління Pan Drwal Bulleit Bourbon 100 мл

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 

Доставка Нова пошта - 75 грн. / безкоштовно вiд 1500 грн.

Доставка Укрпошта - 35 грн. безкоштовно вiд 500 грн.

Кур'єр по Києву або Днiпру - 125 грн. безкоштовно вiд 2000 грн.

  • Оплата післяплатою (за тарифами "Нової Пошти").
  • Онлайн-оплата картою через платіжний сервіс WayForPay.
  • Оплата на картку ПриватБанку (без комісії).
  • Оплата готівкою кур'єру (без комісії).
Переваги
Кращі світові бренди
Кращі світові бренди
Виключно оригінальна продукція
Виключно оригінальна продукція
Швидка доставка
Швидка доставка від 24 до 72 годин
Офіційний дистриб'ютор
Офіційний дистриб'ютор
Підписка

Підпишіться і дізнавайтеся першими про розпродажі і корисні новини!