Глина для стилізації волосся Morgan's Matt Clay 120 мл

(Артикул:10085305)
Глина для стилізації волосся Morgan's Matt Clay 120 мл
Наявність: Немає в наявності
Скоро буде
Morgan's Виробник: Morgan's
462 грн.

Опис Глина для стилізації волосся Morgan's Matt Clay 120 мл

Матова глина Morgan's Matt Clay ідеально підходить для створення коротких зачісок. Засіб надійно фіксує волосся, а також забезпечує належний догляд за його загальним станом. Засіб підходить чоловікам із будь-яким типом волосся.

ОПИС ТОВАРУ
Формула глини збагачена натуральними активними компонентами. Це, по-перше, кератин, який міститься у складі у гідролізованому вигляді. У природі кератин є фібрилярним білком, з якого і складається людське волосся практично на 90%. Його наявність у складі глини обумовлює її властивості, що відновлюють.

Другий активний інгредієнт – це бджолиний віск, який омолоджує та зміцнює волосся, робить його м'яким та слухняним, а також додатково живить волосяні фолікули.

Глина Morgan's Matt Clay має повітряну кремоподібну консистенцію, завдяки чому продукт легко наноситься на волосся і залишається практично невідчутним протягом усього часу. Також важливо, що ця глина базується на водяній основі. Це означає, що змити її не складе труднощів.

Глина володіє фірмовим ароматом Morgan's – унікальною сумішшю відтінків пачулі, сандала, жасмину та бергамоту. Продукт поставляється у стильних вінтажних баночках, які також відчутно продовжують термін дії засобу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Підчепіть трохи глини нігтем та розітріть у руках. Важливо не переборщити з кількістю засобу, оскільки фіксація справді дуже сильна. Поступово розподіліть глину по волоссю і змоделюйте зачіску звичним чином. Якщо засіб наносився на вологе волосся, не використовуйте фен: глина може розтанути і матовий фініш зміниться вираженим глянцем.

Склад: Aqua, CetearylAlcohol, Lanolin, Cera Alba, VP/VA Copolymer, VP/Dymethykaminoethylmethacrylate Copolymer, Ceresin, Alcohol Denat, PVP, Cetearyl Ethylhexanoate, Sorbitan Isostearate, Hydrolyzed Kera 20 Sorbitan Isostearate, Cyclopentasiloxane, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Dimethiconol

462 грн.

Відгуки Глина для стилізації волосся Morgan's Matt Clay 120 мл

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 

Доставка Нова пошта - 75 грн. / безкоштовно вiд 1500 грн.

Доставка Укрпошта - 35 грн. безкоштовно вiд 500 грн.

Кур'єр по Києву або Днiпру - 125 грн. безкоштовно вiд 2000 грн.

  • Оплата післяплатою (за тарифами "Нової Пошти").
  • Онлайн-оплата картою через платіжний сервіс WayForPay.
  • Оплата на картку ПриватБанку (без комісії).
  • Оплата готівкою кур'єру (без комісії).
Переваги
Кращі світові бренди
Кращі світові бренди
Виключно оригінальна продукція
Виключно оригінальна продукція
Швидка доставка
Швидка доставка від 24 до 72 годин
Офіційний дистриб'ютор
Офіційний дистриб'ютор
Підписка

Підпишіться і дізнавайтеся першими про розпродажі і корисні новини!