Олія для бороди DR Harris Beard Oil WINDSOR, 30 мл

(Артикул:10085614)
Олія для бороди DR Harris Beard Oil WINDSOR, 30 мл
Наявність: Немає в наявності
Скоро буде
D. R. Harris Виробник: D. R. Harris
1 217 грн.

Опис Олія для бороди DR Harris Beard Oil WINDSOR, 30 мл

Олія для бороди DR Harris Beard Oil WINDSOR була спеціально розроблена на основі абіссінської олії, олії жожоба та збагачена вітаміном Е, для живлення щетини та підтримки шкіри у здоровому стані. Близько чотирьох крапель з піпетки позбавлять сверблячки на ранніх стадіях зростання бороди, а також зміцнять і пом'якшують волосся надалі. А знаменитий аромат WINDSOR від DR Harris, без сумніву, розвіє всі старі стереотипи про бороди. Це свіжий, багатогранний аромат, який розорюється півтонами трохи солодкуватого цитрусу і переходить у теплий, шкіряний запах із нотами чорного перцю та мускатного горіха. У серцевині аромату відчувається ветивер зі шкіряною основою, що сягає тонкої, ледь вловимої нотки квіткової герані. Аромат уособлює собою ідеальне поєднання традиційної, стриманої розкоші та свіжої, сучасної енергії.

Використання кількох продуктів із колекції WINDSOR створить надійну парфумерну базу, перешкоджаючи трансформації аромату та довше зберігаючи його вихідну багатогранність.

Застосування: за допомогою піпетки нанесіть кілька крапель олії на кінчики пальців, розітріть між ними і нанесіть на шкіру в зоні зростання бороди висхідними масажними рухами знизу вгору. Потім проведіть по бороді зверху, надаючи їй бажаної форми. За бажанням скористайтеся гребінцем, гребінцем або щіткою для бороди. Одне з найстаріших підприємств Англії, DR Harris веде свою історію з 1790 року, коли аптекар Харріс відкрив на престижній вулиці Сент-Джеймс у Лондоні свій перший магазин. Протягом понад двох століть цей сімейний бізнес успішно розвивався, набуваючи багато шанувальників. Бездоганна репутація та якість продукції підтверджується високим статусом постачальника Королівського Двору Англії. На сьогоднішній день продукція DR Harris так само виробляється традиційними способами за старовинними рецептами, відрізняється класичними ароматами та вивіреними інгредієнтами.

Склад: Vitis Vinifera (Grape Seed) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Limonene, Hydroxycitronellal, Citronellol, Amyl Cinnamal, Linalool.

Об'єм: 30 ml.

Зроблено у Англії.

1 217 грн.

Відгуки Олія для бороди DR Harris Beard Oil WINDSOR, 30 мл

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.
 
 

Доставка Нова пошта - 75 грн. / безкоштовно вiд 1500 грн.

Доставка Укрпошта - 35 грн. безкоштовно вiд 500 грн.

Кур'єр по Києву або Днiпру - 125 грн. безкоштовно вiд 2000 грн.

  • Оплата післяплатою (за тарифами "Нової Пошти").
  • Онлайн-оплата картою через платіжний сервіс WayForPay.
  • Оплата на картку ПриватБанку (без комісії).
  • Оплата готівкою кур'єру (без комісії).
Переваги
Кращі світові бренди
Кращі світові бренди
Виключно оригінальна продукція
Виключно оригінальна продукція
Швидка доставка
Швидка доставка від 24 до 72 годин
Офіційний дистриб'ютор
Офіційний дистриб'ютор
Підписка

Підпишіться і дізнавайтеся першими про розпродажі і корисні новини!